Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Πρωτοφανής ομιλία Βρετανού ευρωβουλευτή για την κυβέρνηση "μαριονέτα" στην Ελλάδα.

Από DefenceNet


Ο Bρετανός ευρωβουλευτής Nigel Farage, γνωστός για την ωμή ειλικρίνεια που τον χαρακτηρίζει, στις 16 Νοεμβρίου 2011, σε παρέμβασή του στην έδρα της ΕΕ στο Στρασβούργο, είχε προβεί σε απίστευτες -όσο και ρεαλιστικές- δηλώσεις-κόλαφο για μερικούς από τους ισχυρούς που καθορίζουν αυτήν την εποχή τη μοίρα των λαών της Ευρώπης και αρκετοί μάλιστα από τους οποίους δεν είναι καν εκλεγμένοι, δηλαδή νομιμοποιημένοι με δημοκρατικό τρόπο.


Στο σύντομο -αλλά άκρως περιεκτικό- απόσπασμα που ακολουθεί στο βίντεο (με ελληνικούς υπότιτλους) μεταξύ άλλων αναφέρεται στον Γ. Παπανδρέου και στην πρότασή του για δημοψήφισμα, στην κυβέρνηση-μαριονέτα του νυν πρωθυπουργού Λ. Παπαδήμου (!), αλλά και στον Ιταλό πρωθυπουργό Μ. Μόντι, με εξίσου βαρείς χαρακτηρισμούς, ενώ επικρίνει έντονα τους ηγέτες ότι με τις πολιτικές τους οδήγησαν την Ευρώπη στη σκιά της γερμανικής κυριαρχίας.


Τα σχόλια είναι περιττά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.