Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Oι Anonymous προειδοποιούν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης



Λίγες ημέρες μετά τη μεγάλη διαδήλωση και τα επεισόδια λεηλασίας στην Αθήνα (τη νύχτα που ψηφιζόταν το Μνημόνιο 2) οι Anonymous φέρεται να κυκλοφόρησαν ένα βίντεο καυτηριάζοντας τα ελληνικά ΜΜΕ για τον τρόπο με τον οποίο επιχειρούν να παραπληροφορούν και να χειραγωγούν τους Έλληνες πολίτες.



Μόλις χθες όμως φέρεται να κυκλοφόρησε και δεύτερο βίντεο μέσω του διαδικτύου, με το οποίο οι περιβόητοι χάκερς προειδοποιούν πλέον για μαζική επίθεση στο χώρο των media μιλώντας και πάλι στα ελληνικά:


«Χαίρετε Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης. Αυτό που βλέπετε τώρα είναι μόνο η αρχή. Πριν λίγες ημέρες απειλήσαμε ότι αν δεν συμμορφωθείτε θα επιτεθούμε. Από εδώ και πέρα δεν θα σας κατεβάζουμε απλά τις σελίδες, αλλά θα τις καταστρέφουμε. Το Mega Channel είναι το πρώτο θύμα επίθεσης. Γνωρίζουμε όλους τους κωδικούς σας και όλα τα προσωπικά σας στοιχεία. Μέσα μαζικής Εξημέρωσης. Είσαστε πλέον στο στόχαστρο. Η απόδοση δικαιοσύνης ξεκίνησε.

Είμαστε Ανώνυμοι.
Είμαστε Λεγεώνα.
Δεν ξεχνάμε.
Δεν συγχωρούμε.
Να μας περιμένετε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.