Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

BINTEO: O βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης χτύπησε τη Λιάνα Κανέλη στην εκπομπή του Γ.Παπαδάκη

Από aegeantimes.gr 


Έπεσε η μάσκα της Χρυσής Αυγής. Μέχρι χθες ήταν γραφικοί τώρα γίνονται επικίνδυνοι. Η ψήφος από αντίδραση αγανακτισμένων, απογοητευμένων με τους πολιτικούς, τους έκανε να "καβαλήσουν"το καλάμι". Είναι τυχαίο ότι πάντα όταν ανεβαίνει το ποσοστό της αριστεράς στην Ελλάδα εμφανίζονται τέτοιοι τύποι;



Απίστευτο σκηνικό με πρωταγωνιστή τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, που πέταξε ένα ποτήρι νερό σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και χτύπησε στο πρόσωπο τη Λιάνα Κανέλη!

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ρένα Δουρου από τον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στον Ηλία Κασιδιάρη για τη δίκη που εκκρεμεί εις βάρος του, τότε ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής πέταξε ένα ποτήρι με νερό στο πρόσωπο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ!



Άμεση ήταν η αντίδραση της Λιάνας Κανέλη, που αμέσως σηκώθηκε από τη θέση της, είπε στον κ. Κασιδιάρη «φύγε από ‘δω κωλόπαιδο» και τον αποκάλεσε τ «γερμανοτσολιά» και «φασισταριό» κι εκείνος την έσπρωξε, τη χτύπησε στο πρόσωπο και την είπε «παλιοκουμούνι».

Σύμφωνα με τη Λιάνα Κανέλη, χτύπησε και τον αρχισυντάκτη της εκπομπής.

Η προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένη Ραΐκου πρόκειται να ζητήσει τη σύλληψη του κ. Κασιδιάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.