Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αλληλέγγυος στον αγώνα των κατοίκων της Χαλκιδικής

Ο Παύλος Παυλίδης, όπως και το σύνολο του καλλιτεχνικού κόσμου δηλώνει την αλληλεγγύη του στον αγώνα των κατοίκων της Χαλκιδικής. Για τον λόγο λοιπόν αυτό έγραψε το παρακάτω εκπληκτικό τραγούδι.

Παύλος Παυλίδης & B-Movies - Θα 'ρθει μια μέρα (unofficial video)



Ο Θανάσης Παπακωσταντίνου, οι Active Member, ο Γιάννης Αγγελάκας, η Ματούλα Ζαμάνη, ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies  θα συμμετάσχουν σε συναυλία αλληλεγγύης που θα πραγματοποιηθεί στην Ιερισσό το Σάββατο 25 Μαϊου ενάντια στην εξόρυξη χρυσού. Αξίζει να σημειώσουμε πως και πλήθος άλλων καλλιτεχνών έχουν εκφράσει την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των κατοίκων της Χαλκιδικής.




Κλείνοντας, ο ένας και μοναδικός Μίκης Θεοδωράκης με μια εκπληκτική επιστολή που δημοσίευσε στην "σπίθα" καλεί όλους τους Έλληνες να αντισταθούν στο ξεπούλημα της Χαλκιδικής.


Και φτάσαμε στο κρίσιμο ερώτημα. Εσένα ρε υπέρμαχε των μεταλλείων, που είσαι τόσο μεγάλο τζιμάνι και τα ξέρεις όλα, ποιος έχει σταθεί δίπλα σου αλληλέγγυος στην καταστροφή που προσπαθείς να κάνεις στο ίδιο σου το σπίτι εκτός από την τριτοκομματική κυβέρνηση και το ρεζίλη των εθνών Χρήστο Αρπάχτα; Και άντε εσύ δεν γνωρίζεις. Όλοι αυτοί οι υπόλοιποι έξυπνοι, δεν αντιλαμβάνονται τι θα συμβεί; Εσύ Αρνιώτη τι περιμένεις; Δεν βλέπεις που το χωριό μας σε λίγο θα κατοικείτε μόνο από αρκούδες; Δεν βλέπεις τι πρόκειται να συμβεί στην περιοχή; Ή ζεις μέσα σε μια τεράστια διαπλανητική ασπίδα που δεν θα σου επηρεάσει τίποτα;

Η ημιμάθεια σου, δεν θα είναι η δικαιολογία σου στο μέλλον. Και να είσαι σίγουρος πως με βάση την μόρφωση και την στάση σου στο συγκεκριμένο θέμα, στο μέλλον θα κριθείς.... 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δεν πρέπει να περιλαμβάνουν βρισιές και να μην είναι γραμμένα με greeklist.

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητούμε τη κατανόηση από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Όσα δεν τηρούν τους παραπάνω όρους διαγράφονται.